Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Huurvoorwaarden

Indien je bij ons een huuraanvraag doet, kun je indien gewenst ook altijd onze huurvoorwaarden/regels per e-mail ontvangen.

Bij het maken van een definitieve reservering ga je akkoord met onze onderstaande voorwaarden en regels.


Lees voor het gebruiken (mits aanwezig) de

gebruikershandleiding zorgvuldig door. De gebruikershandleiding wordt geleverd bij het desbetreffende artikel. Handel altijd volgens de aangegeven voorschriften.


Huurovereenkomst

Bij het ophalen van het artikel, vragen wij je om een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Het identiteitsnummer noteren wij dan op de huurovereenkomst en er wordt gevraagd om de overeenkomst voor akkoord te ondertekenen. Je ontvangt een kopie exemplaar van deze overeenkomst van ons.


Betaling huur

Het huurbedrag kan zowel gepast contant als via een factuur betaald worden. Om het je gemakkelijk te maken is via een tikkie betalen ook een optie.

Wij beschikken niet over een pinapparaat. Het is niet mogelijk om het huurbedrag achteraf te voldoen.


Borg

Wij vragen tevens een borg van 100 euro. Dit bedrag verzoeken wij  je contant en gepast te betalen bij het ophalen. Je ontvangt de borg weer retour wanneer wij de artikelen schoon en in goede staat van je terug hebben ontvangen. Het is helaas niet mogelijk om het huurbedrag achteraf te verrekenen met de borg. Beide bedragen moeten bij aanvang van de huurperiode worden betaald.


Annulering

In geval van verandering van de situatie kun je tot 2 uur van de afgesproken tijd kosteloos annuleren. Wij verzoeken je om ons dan wel te bellen zodat wij hier rekening mee kunnen houden.


Onderhoud/schade

Wij controleren en onderhouden onze artikelen regelmatig. Wij vragen ook om eventuele schade daarom direct bij ons te melden zodat wij deze meteen kunnen herstellen. In geval van schade, gelden de huurvoorwaarden en regels hieronder.


Eigen risico

De verhuurder kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor vergoeding van schade, letsel in welke vorm dan ook, veroorzaakt door bij de verhuurder gehuurde materialen. Je gebruikt al onze materialen op volledig eigen risico! Ingeval van schade dien je dit zelf te melden bij  jouw wa-verzekering en zelf de schade te verhalen.

De bijgevoegde handleiding is een richtlijn, de geleverde assistentie en aanbevelingen is alleen een advies, hieruit kan geen enkele aansprakelijkheid worden ontleend.